dinsdag 21 februari 2012

DE NACHTMERRIE VAN HET NEDERLANDSE VOLK

Ondanks het verhullen en tegenspreken van onze bestuurders zijn wij reeds in een crisis beland, die catastrofaal zal zijn voor ons volk!

Volgens het CPB zit Nederland al in een recessie. Dit jaar komt het begrotingstekort uit op 4,6 procent, in plaats van de verwachte 4,2 procent. Het aantal werklozen neemt naar verwachting toe van 385.000 tot 475.000 (5,25 procent van de beroepsbevolking)

Nederland in recessie: http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Economie/330654/Nederland-in-recessie-economie-krimpt-07-procent.htm

De Telegraaf meldde dat rekening wordt gehouden met mogelijk 15 miljard euro extra bezuinigingen, bovenop de 18 miljard waar coalitiepartijen VVD, CDA en PVV het al over eens zijn geworden. Rutte: extra bezuinigingen onvermijdelijk!

Onderstaand een opsomming van de oorzaak en gevolgen (met vermeldig van de bronnen).

-De staatsschuld stijgt met 810 euro per seconde, waardoor :€ 48.568 schuld per werkzame inwoner moet worden betaald!
http://www.destaatsschuldmeter.nl/

-Ook de kosten van de EU per inwoner zijn onvoorstelbaar: In 2009 is dit als volgt reeds berekend (inmiddels is dit dus verdubbeld)
Wij betalen €. 907,66 per persoon per jaar.
http://boinnk.nl/blog/27693/wat-we-mogen-betalen-aan-de-eu/

-Elsevier onderzocht de kosten van de immigratie van niet-westerse allochtonen. Conclusie: Dit jaar alleen al 12,7 miljard, meer dan 200 miljard over de afgelopen 40 jaar. Syp Wynia licht de berekening toe.
http://video.elsevier.nl/#!clip/1223705

-Elsevier vandaag: Korting pensioenfondsen raakt 7,5 miljoen Nederlanders
Van de Nederlandse pensioenfondsen moeten er 103 korten op de pensioenen. De voorgenomen korting is noodzakelijk om de fondsen voor eind volgend jaar voldoende te laten herstellen. De korting heeft gevolgen voor 7,5 miljoen Nederlanders.

-Als het aan minister Jan Kees de Jager (CDA, Financiën) ligt, hoeft Griekenland zijn staatsschuld in 2020 niet strikt te hebben teruggebracht tot 120 procent van het bruto binnenlands product (bbp), om in aanmerking te komen voor noodhulp.
http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Brussels-Blog/321113/Hoe-Europa-zich-laat-belatafelen-door-Grieken.htm

-Het strategisch beraad van het CDA vindt dat Nederland een open land moet zijn voor vluchtelingen. Immigratie is volgens het beraad een verrijking voor Nederland, ook economisch
Een verrijking voor ons land? Bedoelen zij misschien een verrijking voor Nurten Albayrak die een ontslagvergoeding van achttien maandsalarissen meekrijgt. (meer dan vier ton totaal)?????
http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Oh-oh-Den-Haag/319673/Waarom-royeren-partijen-hun-graaiers-nooit.htm

-Elsevier: Er is in de EU een tendens richting centralisering van economisch be­leid. Dit is een zeer gevaarlijke ont­wikkeling. Centralisering betekent dat het economisch beleid meer en meer in Brussel wordt vastgesteld en in mindere mate door de nati­onale overheden. Het beleid wordt uniform door heel Europa. Centralisering is een zeer gevaarlijke ontwikkeling omdat deze op den duur zal leiden tot minder vrijheid en minder welvaart voor individu­ele burgers.

-Rutte vindt referendum over nieuw EU-verdrag niet nodig Nieuw euroverdrag gaat in tegen de Grondwet! In Artikel 91 van de Grondwet staat dat een verdrag dat ingaat tegen de Grondwet, met minimaal tweederde meerderheid van het parlement moet worden aangenomen. Dus niet met 76 stemmen, maar met 100 van de 150 stemmen in de Tweede Kamer (en met 50 van de 75 stemmen in de Eerste Kamer). Mocht het kabinet die barrière niet kunnen nemen, dan zijn nieuwe verkiezingen een logisch gevolg. Het kabinet zal dan immers zijn ontslag moeten indienen.

-Eigen bevolking op de korrel: EU bereidt zich voor op het neerslaan van onlusten;
Het dictatoriale EUSSR bewind gaat beginnen!
Onopgemerkt door de media en het publiek worden er op dit moment overal in Europa speciale eenheden op voorbereid om verwachte sociale protesten met geweld neer te slaan.
http://ejbron.wordpress.com/2012/02/13/eigen-bevolking-op-de-korrel-eu-bereidt-zich-voor-op-het-neerslaan-van-onlusten/


Wat de meesten niet zien is dat in de afgelopen 60 jaar de werkenden financieel hebben bijgedragen aan een goed werkend sociaal systeem, in de veronderstelling dat zij als gepensioneerden, hiervan ook de vruchten konden plukken!

Maar wat gebeurt er? Wij krijgen achtereenvolgens regeringen die Super Sinterklaas spelen met het geld, dat bijeen is gespaard en er worden miljoenen bevolkingsgroepen uitgenodigd om hier een zorge-/ en kosteloos leventje te kunnen leiden van dit geld. Deze invasie van groepen blijft komen a.g.v. de EU-richtlijn. Zij halen op uitnodiging van deze bestuurers, niet alleen hele families binnen maar ze vermenigvuldigen zich ook als konijnen! Het grootste deel wil daarom geen greintje moeite doen om te werken nu de gebraden duiven hun in de mond vliegen.
Dat er een islamitische tsunami in aantocht is, wordt nog steeds aan alle kanten ontkend, maar ook dit is een significant onderdeel van deze nachtmerrie!
http://ejbron.wordpress.com/2012/02/20/wat-iedereen-over-de-islam-moet-weten-een-verzameling-belangrijke-argumenten-en-feiten/

En het Nederlandse volk dat zo hard heeft gewerkt ziet hun investering in de toekomst als sneeuw voor de zon verdwijnen! Niet alleen de gepensioneerden zijn de dupe maar ook onze zieken en gehandicapten, die een nieuw zorgstelsel door de strot kregen geduwd, met als doel om de kapitale verzekeringsbedrijven te spekken.

En of dat nog niet genoeg is, sluiten deze onvoorstelbare incapabele landsbestuurders ook nog een pact met een organisatie, die wat graai- en verspilbeleid een gouden medaille verdient, de Europese Unie (EU i.c. EUSSR) die de desastreuze gevolgen van het beleid van onze regeringen, nog 100 x overtreffen, door niet alleen de tsunami van gelukzoekers te stumuleren, maar ook nog onze grenzen openzetten voor (veelal) criminele illegalen. Naast de zichzelf toebedeelde megasalarissen, worden honderden miljarden verspild aan "hulp" aan zgn. noodlijdende landen die in een bodemloze put verdwijnen, subsidies gestrooid, waarvan niemand kan achterhalen waar en óf deze enig effect hebben gehad.

Wij zijn als volk beland in de ergste nachtmerrie die je je kunt voorstellen. Wij zijn onze democratie kwijtgeraakt en in de handen gevallen van de meest dictatoriale en criminele organisatie. De crisis waarin wij ons nu in bevinden is dus hoofdzakelijk veroorzaakt door de meest foute beslissing die onze regeringen hebben gemaakt, door zich hierbij aan te sluiten!

En dit beste mensen is wat onze toekomst ons zal brengen, een situatie erger dan de Grote depressie in de 30er jaren! Dus gaan jullie je maar alvast voorbereiden.
Wij, de groep realisten onder ons volk wordt soms doodmoe van de enorme ignorantie en onverschilligheid van mensen die wij tevergeefs waarschuwen voor een toekomst, die je je ergste vijand nog niet wil toewensen.

Wij blijven ondanks alles proberen om het volk wakker te schudden in de hoop dat er nog een heel klein beetje gered kan worden uit deze situatie, om in elk geval de toekomst voor ons nageslacht een beetje meer draagbaar te maken!

Predictor

4 opmerkingen:

  1. Het democratisch gevoel is al jarenlang bij de arbeidersklasse verdwenen. De democratie bestaat alleen nog maar in de annalen. Logisch als je zo wordt besodemietert. De onvrede groeit gestaag verder en zal zoals de geschiedenis ons leert uitmonden in extreem geweld. Brussel moet de vrede bewaren want dat is een van de afspraken die bij de oprichting van de EU is vastgelegt. We kunnen stellen dat de Europese leiders echt wel weten waar het naartoe gaat. Zoals bij elke opstand het geval is zijn ze zelf goed ingedekt. Zowel financieel als met de vluchtroute. Pas als de rust is wedergekeert komen ze terug om te commanderen hoe de overlevenden de puinhopen weer moeten opbouwen. Als beloning geen geld maar 'n paar voedselbonnen.
    Je kunt niks aanklikken op het Internet of de negativiteit komt je tegemoet. Slechts 'n handjevol Europeanen is positief over dat ene allesomvattende Europa. Dat de realiteit anders is zal de eliteclub nooit toegeven. Overal waar de euro z'n intrede heeft gedaan is de bevolking ( lees de gewone man ) er op achteruit geboert. We zien de hele arbeidsmarkt ineen storten door toedoen van de politiek. Niemand is nog zeker van z'n baan. Het spel is bewust zo uitgedacht. NA jarenlang te hebben gewerkt langs de voordeur eruit om via de achterdeur onder een andere noemer voor minder salaris weer aan de slag te mogen. MOGEN! De rijken rijker en de tobbers op het absolute minimum. Een vies spelletje.
    Cor Lauwerijssen v/d Puk en Muk site

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helaas is er in Nederland geen enkele partij, die het volk echt vertegenwoordigt. De PVV, die als enige partij een beetje hoop gaf, heeft zich ook niet aan haar beloftes gehouden. En zo zwemmen we nog steeds in de visvijver, waar het voer steeds minder wordt en zijn wij overgeleverd aan de dodelijke visnetten van de EU en onze Eurofiele regering!

      Verwijderen
  2. Zie maar eens los te komen uit drijfzand. Gaat je alleen niet lukken. In dit geval zakken er steeds meer weg in de poel des doods. Langs de oever staan diegenen te kijken hoe jij vecht voor je leven, maar een helpende hand toesteken, ho maar! Minder voer voor de vissen wil zeggen dat je automatisch kanibalisme krijgt. De drang van het individu om te kunnen overleven laat mensen rare dingen doen. Nog even en we leggen in de tuin de buurman op de gril.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Cor, Het is al erger dan iedereen denkt. Lees mijn nieuwste blog maar: http://de-eussr-is-begonnen.blogspot.com/2012/02/de-dictatuur-van-de-eussr-is-begonnen.html
    Alleen een massaal protest of een volksopstand kan het tij keren (want door het verlies van onze democratie is een referendum ook al verboden!) De toekomst van het grootse deel van ons volk zal zijn: de voedselbank!

    BeantwoordenVerwijderen